Γιώργος Αγγελόπουλος: Από τον Ηλία Βρεττό στο Άγιο Όρος
Ποιος είπε ότι η ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι χαλαρή μετά τη νίκη στο Survivor; Μπορεί να πέρασε λίγες ημέρες χαλάρωσης, όμως πλέον δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Πριν λίγες ημέρες, ο αγαπητός Σκιαθίτης βρέθηκε στην Αθήνα λόγω υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα την Πέμπτη κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο και βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, που τραγουδούσε ο ΗλίαςΒρεττός.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί διασκέδασε ως αργά το βράδυ παρέα με αγαπημένα
του πρόσωπα και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με τον τραγουδιστή.
του πρόσωπα και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με τον τραγουδιστή.
Λίγες ημέρες αργότερα ο νικητής του reality έκανε τη διαφορά. Το Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο Άγιο Όρος και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας. Όπως είχε γίνει αντιληπτό από το παιχνίδι και τη στάση του εν γένει, πρόκειται για έναν βαθύτατα πιστό και θρησκευόμενο άνθρωπο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr o Ντάνος πάντως δεν αποδείχθηκε πολύ συνεπής στο ραντεβού του με τον εκκλησιασμό καθώς ενώ η Θεία Λειτουργία της Κυριακής ξεκίνησε στις 5 τα ξημερώματα, όπως επιβάλει το τυπικό στην Αθωνική Πολιτεία, ο ίδιος εμφανίστηκε στον ιερό ναό με 2,5 ώρες καθυστέρηση, περίπου στις 7:30. Στη συνέχεια, βέβαια, ακολούθησε το τυπικό και έφαγε το γεύμα που σερβίρεται μετά τη Θεία Λειτουργία ενώ απόλαυσε και τον καφέ του μαζί με τους μοναχούς
Ο μόνος που δεν τον αναγνώρισε ήταν ο ιερομόναχος της μονής Σίμωνος Πέτρας, ο οποίος εναγωνίως ρωτούσε «πού πήγε ο… Σπαλιάρας»!
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν από το fan club του στο instagram.
Contents
peoplegreece.com