Λευτέρης Πανταζής: Κάνω διατροφή για τον γάμο της Κόνι

lefteris pantazis2 e1488273664899
lefteris pantazis2 e1488273664899

Λευτέρης Πανταζής: Κάνω διατροφή για τον γάμο της Κόνι

Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός
τραγουδιστής, που σε λίγο καιρό θα παντρέψει τη μοναχοκόρη του, αποκάλυψε ότι η Κόνι Μεταξά τον έβαλε να
χάσει κιλά προκειμένου να τη συνοδεύσει στον γάμο της.

«Η Κόνι μου είπε “αν δεν χάσεις 9 κιλά χοντρούλη, δεν με φέρνεις στον γαμπρό”. Έχω χάσει ήδη 8 κιλά
και θα χάσω άλλα 4, γιατί αλλιώς η Konnie δεν θα με αφήσει να την πάω στον γαμπρό», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής. «Η Κόνι είναι
καλό κορίτσι και ο Μάριος καλός άνθρωπος. Ο κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πέσει σε καλά χέρια. Υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Με κάνει ό,τι θέλει η Κόνι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Λευτέρη Πανταζή για το πώς θα τον
φωνάζει το εγγόνι του όταν το ζευγάρι αποφασίσει να κάνει παιδί: «Όταν κάνει παιδί η Κόνι,
όταν γεννηθεί το παιδί δεν θα μάθει να λέει παππού, θα λέει ΛΕΠΑ».

Για την απώλεια του Δάκη

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου του συναδέλφου Δάκη. «Ο καλύτερος άνθρωπος ήταν ο Δάκης. Μα την Παναγία! Ήμασταν μαζί στο Μικρό Διογένη μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Πωλίνα. Παιδί μου, τι άνθρωπος ήταν αυτός; Καλός άνθρωπος, ωραία φωνή, καλοσύνη, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν. Του κάναμε πλάκες, μας έκανε και αυτός και τα καμαρίνια μας ήταν ανοιχτά. Περάσαμε μια σεζόν εκπληκτική μαζί, σκίσαμε τότε», είπε αρχικά.

«Τον έβλεπα και στη Γλυφάδα πάντα που έμενε εκεί, μιλούσαμε, συζητούσαμε. Ναι ρε παιδί μου. Ήμουν προχθές μαζί με τον Πασχάλη στο αεροδρόμιο και συζητούσαμε πριν μπούμε στο αεροπλάνο. «Πως είναι ο Δάκης, ρε συ Πασχάλη;» του λέω. «Έχει μείνει 42 κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να την βγάλει» μου λέει. Δεν προλάβαμε να μπούμε στο αεροπλάνο και μας έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε», πρόσθεσε.