Ο Σπύρος Σούλης τηγάνισε ομελέτα στο μπαλκόνι του μόνο με τη ζέστη

spirossoulis 1
spirossoulis 1

Ο Σπύρος Σούλης τηγάνισε ομελέτα στο μπαλκόνι του μόνο με τη ζέστη

Ο αρχιτέκτονας πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο
και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε… ομελέτα

Σήμερα το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές της χώρας άγγιξε τους 45 βαθμούς κελσίου.
Ο καύσωνας είναι έντονος και ο ήλιος κυριολεκτικά έκαιγε σε όλη την Ελλάδα!

Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης, βρισκόταν σήμερα με την παρέα του, στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας κι αποφάσισε να δείξει με τον δικό του τρόπο, πόσο ζεστή μέρα ήταν η σημερινή.

Έτσι πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε… ομελέτα! Ναι, τ’ αυγά τηγανίστηκαν μόνο από τη ζέστη.

«Η συνταγή της ημέρας: “Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι” φυσικά
ψημένη μόνο με ήλιο στους 45 βαθμούς», έγραψε στη λεζάντα του.

Δείτε το βίντεο:

Η συνταγή της ημέρας: “Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι” φυσικά ψημένη μόνο με ήλιο ☀️? στους 45 βαθμούς! ? Today’s recipe is: “Greek Heatwave Omelette on an Athenian Balcony” naturally cooked by the sun ☀️ ?at 115 degrees! #cookoutside #greekheatwaveomelette #cooking #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Soulis (@spiros_soulis) στις Ιούν 30, 2017, 6:06πμ PDT

protothema.gr