Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Ενας γάμος, σαν παραμύθι…

19535375 147362962502079 3066501882206748672 n
19535375 147362962502079 3066501882206748672 n

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Ενας γάμος, σαν παραμύθι…

Το χορευτικό με τα παιδιά τους, το τραγούδι του γαμπρού, η γαμήλια φωτογραφία τους, οι λαμπεροί καλεσμένοι

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά.Ο γάμος έγινε, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

 

gamos1

sakis katia4

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν βρέθηκαν στη σκηνή ο Σάκης, η Κάτια και τα παιδιά τους.

Δείτε το βίντεο:

 Ο Σάκης δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει στη δεξίωση:

#sakiskatia #MiaZoiMazi #celebritiesnews #paparazzi #celebrities ??? @sakisrouvas @katiazygouli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @fthis.gr στις Ιούλ 3, 2017, 3:17μμ PDT

Λίγο μετά ο Έλληνας σταρ ανέβασε στο Instagram και την πρώτη οικογενειακή αναμνηστική φωτογραφία:

sakis 1

Νωρίτερα, τους καλεσμένους υποδέχθηκε στον χώρο της γαμήλιας τελετής μία 30μελης συμφωνική ορχήστρα, που έπαιζε έργα του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θοδωράκη, ενώ ο Σάκης, τηρώντας το έθιμο που θέλει τον γαμπρό να περιμένει την νύφη έφτασε πρώτος στην εκκλησία, συνοδευόμενος από τα τέσσερα παιδιά τους.

Φορώντας ένα γαμπριάτικο κουστούμι που επιμελήθηκε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ περίμενε την γυναίκα της ζωής του έχοντας τα τρία τους παιδιά στο πλευρό του και τον μικρότερο, τον Απόλλωνα, στην αγκαλιά.

sakis6

Η Κάτια, με εντυπωσιακό νυφικό με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, έφυγε από το δωμάτιο στο οποίο ετοιμάστηκε συνοδεία τεσσάρων κοριτσιών ντυμένων στα λευκά, τα οποία έπαιζαν κομμάτια του Μπαχ με τρία βιολιά και ένα φλάουτο, ενώ ο πατέρας της, Νίκος, την παρέδωσε στον γαμπρό. Όταν το μυστήριο ολοκληρώθηκε, ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

celia

katia3

Η Κάτια Ζυγούλη, ανέβασε στο Instagram μια εικόνα της φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη. «On my Way» έγραψε χαρακτηριστικά.

katia 1

Μετά το μυστήριο η Κάτια ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της γράφοντας στη λεζάντα: «Ο άντρας μου!».

katia 2

Πανευτυχείς και ερωτευμένοι:

dyo

Περισσότερες φωτογραφίες από τη δεξίωση

elena

elli

r4

r5

r6

remos 1

roula

sakis eleni

trapezi

protothema.gr