Υλικά
2 αβγά
2 ντομάτες μικρές, ώριμες, τριμμένες
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
ρίγανη
βασιλικό
θυμάρι
τυρί τριμμένο
½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Ρίχνετε το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλατοπίπερο, την ζάχαρη και τα αρωματικά
στο τηγάνι. Τα αφήνετε 4-5 λεπτά να βράσουν και να “σφίξει” λίγο το μίγμα.
Σπάστε τα αβγά, καπακώσετε το τηγάνι και αφήστε τα σε σιγανή φωτιά 2-3 λεπτά.
Κατεβάζετε από την φωτιά και σερβίρετε με λίγο τριμμένο τυρί, βασιλικό και πιπέρι.
olivemagazine.gr