Γιατί δεν πρέπει να τρυπάμε το κρέας με πιρούνι όταν το μαγειρεύουμε

oli i alitheia gia to kokkino kreas 15186 XL
oli i alitheia gia to kokkino kreas 15186 XL

Όταν μαγειρεύουμε κρέας στην κατσαρόλα συνήθως το τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε
αν έχει ψηθεί. Λάθος! Γιατί;

Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.

Πηγή: neadiatrofis.gr